ZONETERAPI I KØBENHAVN K

Hvad er zoneterapi/hvordan virker det?
Zoneterapi er en gammel behandlingsmetode der stammer fra indianerne i Amerika. I dag er det blevet en moderne behandlingsmetode, som hyppigt anvendes i vesten, i Danmark startede zoneterapien i 70`erne.

En helt almindelig zoneterapibehandling foregår via tryk under fodens reflexzoner, zonerne under foden spejler dine organer i kroppen, på den måde behandles organerne. Zonerne påvirker også dine muskler, meridianer (som er de ”usynlige” energibaner) og andet væv i kroppen, derved kan man kommer hele vejen rundt, og behandle en lang række ubalancer med zoneterapi. Der er også andre steder i kroppen med zoner feks hænder, ansigt og ører, men zoneterapi udført under fødderne er den mest udbredte.

Med zoneterapi og massage vil du opleve, færre spændinger, reduceret stress, forbedret udskillelse af kroppens affaldsstoffer og en øget følelse af velvære og balance.

Hvad kan zoneterapien hjælpe dig med?
Zoneterapi kan rette op på ubalancer i kroppen, som ofte ligger til grund for sygdom og ubehag. Zoneterapien bruges til akutte lidelser, og til at vedligeholde et godt helbred, mange kommer regelmæssigt enten hver 14 dag eller en gang om måneden for at vedligeholde kroppen. Det bruges til smerter og problemer i bevægeapparatet (muskler og led) eventuelt grundet sport, ligeledes til problemer med: fordøjelsen, hormoner, fertilitet, fødsler, bihuler, hovedpine, stress, sports skader og meget mere, ring og hør om din udfordring.

Zoneterapien bruges særdeles til livsstils sygdomme. Zoneterapi bruges blandt andet til noget så heftigt som til kræftpatienter, det vil sige zoneterapien kurerer ikke kræft, men der er god erfaring for, at disse patienter har god gavn af zoneterapi med hensyn til at hjælpe med at sætte gang i afgiftningen, så de undgår de voldsomme gener så som kvalme, træthed, ubehag, spændinger eventuelt grundet frygt m.m.

Hvor mange behandlinger skal jeg have før det virker?
Man skal påregne nogle gange for at opnå en ønsket holdbar virkning. Jeg plejer at sige, at efter ca. 4 behandlinger skal der være en mærkbar forandring, ofte har klienten allerede mærket det efter blot 1-2 behandlinger. Det er svært at sige præcis hvor mange der skal til, nogle skal have få, andre skal have en 10-12 behandlinger, alt efter problemet og ikke mindst hvor længe problemet har varet.

Er det farligt at modtage zoneterapi?
Der er intet farligt i at modtage zoneterapi, men det er en god ide at oplyse om tidligere sygdomme, medicin indtag mm. Gravide kan trygt modtage zoneterapi med stor fordel for graviditetens forløb. De kvinder der har fået zoneterapi under graviditeten fortæller, at de havde et nemmere forløb, samt en lettere fødsel end tidligere graviditeter uden zoneterapi.

Foden er et spejl af kroppen, på den måde kan zoneterapeuten behandle af denne vej gennem fødderne.

Hvad sker der fysiologisk i kroppen når du får zoneterapi?
Ved tryk og massage i fodens reflexzoner ledes impulser gennem nervevævet til rygmarven og videre til hjernen. Der udskilles en lang række enzymer og hormoner i hjerne og rygmarv, bl.a. kroppens naturlige morfin, som kaldes endorfinerne, de smertestiller af naturlig vej. Hjerne og rygmarv sender impulser ud til det ønskede område i kroppen, svarende til det reflexpunkt der trykkes på under foden.

Det ønskede område påvirkes derved af de forskellige enzym/hormonprocesser, således at affaldsstoffer ledes bort via afgiftningssystemet. Blodforsyningen øges til det belastede væv og healinge fremmes, denne healingsprocess kan virke op til flere uger efter behandlingen. Foden er et spejl af kroppen, på den måde kan zoneterapeuten behandleaf denne vej gennem fødderne.

Close
Go top Ring 24 42 44 02