REFERENCER

Jeg lever af mine kunder. Glade og tilfredse kunder – og fra tid til anden kan jeg ikke lade være at bede om et par tanker omkring mine patienters behandlingsforløb og deres oplevelse. For det meste kan det ikke skjules i dette erhverv, men alligevel. For det meste er jeg dog så priviligeret at modtage mail fra mine patienter – og nogle af disse har jeg naturligvis og med en enorm faglig stolhed, her valgt at dele sammen med dig.

SIMON KROHN
CAND.MAG. I FILOSOFI & YOGA- OG MEDITATIONSLÆRER

Jeg stod midt i en krise og havde det rigtig svært. Jeg var anspændt og havde svært ved at sove. Jeg fik én behandling hos Helle, og det gjorde en kæmpe forskel. Under behandlingen var det som om, noget smeltede inden i mig. Bagefter stod jeg nede på gaden og gabte og gabte. Den aften sov jeg elleve timer, og behandlingen var uden tvivl med til at hjælpe mig igennem krisen.

JØRGEN SVENDSTRUP
ICI COACH, MASTER TRAINER

Jeg har gennem årene blevet behandlet af Helle, når jeg har haft spændinger og andre ubehageligheder. Kombinationen af Helles professionalisme, viden og meget brede vifte af kompetencer, gør at jeg hver gang går glad og afspændt ud af døren!

KARIN ODERMATT
CIRCUS AND VARIETÈ ARTISTE
WALLMANS SALONGER

Helle has treated me regularly over 4 years. I first came to her as I got injured five days before a premiere at Wallmans Salonger in Copenhagen. The doctor told me, that it will minimum take two weeks until I can perform again – Helle treated me every day and I did a great and painless premiere… That says actually everything – and more. I was in spite of the intensive work in a show which lasted 5 hours, almost never injured. Helle treated all the small injuries and I felt the difference almost directly.

My job is very physical and I have tried many different therapists over the years. For me, the combination of reflexology, Massage and acupuncture was perfect. It felt, like it would take the pain on some level. And the problem was approached in different ways. I can recommend the treatment to people who work very physical as well as to people with a acute problem or just to maintain and gain wellbeing. Going regularly was holding my body in a permanent good state…

VERONICA LERCHBACHER
SPA VÆRTINDE

Jeg startede behandling hos Helle Mackenhauer, efter jeg i længere tid havde haft bivirkninger fra en hormonspiral. Der var smerter i ryggen, der trak ned i især højre ben, konstant oppustet følelse, vand i kroppen, humøret var ustabilt, jeg havde nærmest en følelse af konstant pms. Jeg kunne mærke at min krop reagerede stærkt på både zoneterapien og akupunkturen og jeg mærkede meget hurtigt fremskridt.

Behandlingen er en meget behagelig oplevelse. Helle er yderst kompetent og jeg følte mig godt tilpas og i trygge hænder. Hun er meget grundig i sit arbejde og kombinationen af zoneterapi, massage, akupunktur samt samtale, virkede utroligt godt på mig. Ligeledes blev jeg vejledt i vitamin og mineral indtag, som jeg har haft stor glæde af! Jeg har fået det meget bedre, og vil ikke tøve med igen at besøge Helle, hvis der skulle blive behov for det!

MIA SCHLYTTER
RESTURATØR:
– KARLA
– KRØYERS HAVE
– DROP INN

Igennem 6 år har jeg ”on and off” været forbi Helle, når ryggen laver ballade pga mit arbejde, som konstant lægger pres på min lænd . Jeg er glad for behandlingerne, føler det er en stor hjælp af få behandling af Helle, det gør at jeg kan fortsætte mit job.

CHARLOTTE M.
KURSUSKORDINATOR

Efter 7 års barnløshed var der gevinst ! Helles behandlingskombination gjore forskellen for os. Vi fik begge to behandlinger. Min ægtefælle fik styrket hans sædkvalitet betydeligt, det fik vi konstateret via test hos lægen. Jeg fik balanceret mit hormonsystem, og det føltes rigtig rart for krop og sjæl. Efter bare 3 måneder skete ”miraklet”, jeg var gravid og fødte en skøn og sund lille datter, på daværende tidspunkt var jeg selv 37 år.

Jeg har ligeledes leddegigt og når jeg bruger Helles kombinationsbehandling, kan jeg holde smerterne på afstand. Til tider er jeg helt medicinfri. Jeg mærker hvordan de forskellige behandlingsformer understøtter hinanden, og giver ren energi til kroppen, og jeg føler mig hvergang som født på ny.

KIM CRAMER LARSSON
IT-ANALYTIKER

Jeg har af og til problemer med hold i ryggen bl.a. pga. min diskusprolaps i lænden og en Scheuermann. Når jeg kommer til klinikken, kan jeg ofte ikke bukke mig ned for at binde mine egne sko, men det kan jeg når jeg går derfra. Efter 3 behandlinger er 80-90 % smerterne og muskelspændingerne væk.

PETER DALSSTRUP
BROLÆGGER

Jeg fik ødelagt min ryg som brolægger, efter mange års hårdt arbejde, med tunge lyft og forkerte arbejdsstillinger. Herefter har jeg været til rigtig mange forskellige læger og behandlere, så jeg vil mene, at jeg kender en del til, hvor god en behandling man kan få og specielt ikke få. Derfor kan jeg sige, at de gange jeg var hos Helle Mackenhauer, var det hele værd. Zoneterapi, massage og derefter akupunktur. Der blev gået grundig tilværks, ikke bare lidt tryk her og der og så færdig.

Ligeledes fik jeg også en kostvejling, som der efterfølgende overraskede mig meget, hvor stor virkning det har på kroppen. Jeg kan kun anbefale at prøve en kombination af forskellige behandlingsformer på samme tid – som Helle gør det! Vær klar til at give det en chance. Jeg er ihvertfald glad for, at jeg gjorde det.

ERLING EGEBO
83 ÅRIG PENSIONIST

Jeg kan varmt anbefale Helles kombination af zoneterapi, massage og akupunktur som jeg har benyttet mig af, af flere omgange hvor jeg har haft problemer. Første gang i forbindelse med hævede, smertende knæ. Sidste omgang i forbindelse med en langvarrig og smertefuld inflammation i den ene skulder.. Helle vandt!

HARDER-HAUMAN
SOC.-OG NEURO PÆDAGOG

Nikkelallergi gennem mange år. Endelig fandt jeg frem til en kompetent behandler, som på en enkel og fin måde lærte mig, hvilke fødevarer der var var relevante og hvilke jeg skulle undgå. Alt dette med hensyn til mine smagsløg, og med en forståelse af at det selvfølgelig er mit eget ansvar.Der skal ikke være nogen tvivl om, at den vejledning jeg modtog af Helle Mackenhauer var brugbar ! Velværet ved at følge anbefalingerne har givet mig overskud i hverdagen, og jeg behøver ikke længere at tage medicin.

BRINJA KAABER
ANDENGANGSFØDENDE

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Helle i forbindelse med min fødsel af mit andet barn. Jeg fik af min jordemoder anbefalet akupunktur og zoneterapi, efter at være gået et par dage over tid. Jeg kontaktede desperat Helle, der til min store glæde fandt tid til at se mig samme dag. Fik igangsættende zoneterapi og akupunktur, som øjeblikkeligt gav mig en enorm lettelse og ro i kroppen. Jeg er ikke i tvivl om, at to behandlinger hos Helle lige op til min fødsel var en stor del af grunden til at min fødsel gik i gang og var hel perfekt.

HENRIETTE BENDIX
JOURNALIST (DJ), KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER, COACH OG FORFATTER

Helle! Tusind tak for din magiske behandling. Efter flere år med sovende fingre og arme og ondt i nakken – og besøg hos mange forskellige behandlere – har din cocktail af zoneterapi, muskulær massage og akupunktur fjernet smerterne og givet mig god nattesøvn igen. Du er fantastisk – og vi ses igen til vedligeholdelse.

Close
Go top Ring 24 42 44 02