Kerneterapi

Kerneterapi og hvordan foregår det?
Kerneterapi er en terapiform, som ikke er særlig udbredt endnu. Jeg har taget uddannelsen som kerneterapeut i forlængelse af mit ernæringsterapeutstudie. Det er en anden retning inden for psykoterapien, hvor der arbejdes med kropsfordybelser.

Der arbejdes på celleplan og kroppen kender svaret, når vi er i stand til at lytte. På den måde kan man arbejde med blokeringer i det fysiske og psykiske, det kan evt være følelser, som kan være anledning til problemer med afgiftningen, fordøjelsen, smerter olign. hvis energien ikke har kunne flyde frit.

Alt hvad vi oplever gennem livet lageres på celleplan.

I en afslappet tilstand liggende på briksen, guides du ned i kroppen, der der ofte bonus og din cellehukommelse bliver omdannet til følelser og ord. På den måde kan du få information om ubalance i de enkelte organer, du kan evt få svar på nærringsstofmangler, vitaminer og mineraler. Jeg skriver alle informationerne ned, som du får med hjem når vi er færdige.

Det er en blid form for terapi, hvor du guides hele vejen til, at finde de svar der nu måtte være. Husk din krop kender altid svaret, når du tør at gi`den lov. Kerneterapi er måske din løsning for forløsning.

Close
Go top Ring 24 42 44 02