BEHANDLING HOS MACKENHAUER TERAPI

Sådan foregår behandlingen
Den behandling du modtager hos mig, er en kombination af alle de uddannelser jeg gennem årene har erhvervet mig, jeg bruger det bedste af det jeg har lært, og tilrettelægger behandlingen efter dine udfordringer og behov. Efter mange års erfaring har det vist mig, at have den bedste effekt når jeg kombinerer og skræddersyr individuelt.
Du sidder en en skøn speciel designet stol og modtager zoneterapi. Først starter vi med, at du fortæller mig hvad du ønsker hjælp til, samt at oplyse mig om tidligere sygdomme, medicinindtag, operationer eller andet der har relevans. Jeg vejledleder dig bla i vitamin/mineral, kosttilskud, kost, øvelser mm der passer til dine behov.

Akupunktur/zoneterapi/neuromuskulær afspænding kan noget forskelligt og samtidigt det samme, derfor supplerer det hinanden særdels godt.

Coaching/sparring er en stor del af behandlingen. Jeg noterer det hele i en journal, som du skriver under på, at jeg må opbevare (det er lovkrav). Efter zoneterapien skal du op briksen hvor jeg undersøger dig, og behandler udfra alle de oplysninger du og din krop har givet mig. Jeg bruger en speciel teknik: neuromuskulær afspænding som foregår på tværs af muskulaturen og uden olie, der er ikke som ved alm massage behov for at bruge lang tid på samme sted, men med denne manuelle metode med tryk i triggerpunkter og senehæfter, sendes der via nervesystemet besked til hjerne om, at slippe den akutuelle spænding. Efter behov anvendes der evt olie og blid massage på steder der kalder på det.

Akupunktur gives til allersidst i behandlingen, du ligger typist fra 10-15 min med nålene, de fjernes igen ved behandlingens afslutning. Det kan være kropsakupunktur, nåle i ørerne (evt NADA) eller en kombination af begge dele. Akupunkturen kan optimere den behandling der er allerede er givet, og give længerevarende effekt, det er derfor særdelse effektivt i behandligsøjemed.

Akupunktur/zoneterapi/neuromuskulær afspænding kan noget forskelligt og samtidigt det samme, derfor supplerer det hinanden særdels godt. Efter behandlingen kan man føle sult, træthed, svimmelhed eller forværrede symptomer, dette er ganske normalt, da kroppen er i fuld gang med at rense ud og rette op på energisystemet. Nogle oplever at det bliver bedre i nogle dage, for derefter at gå tilbage, dette er også ganske normalt, men blot et tegn på at vi er på rette vej, men at det ikke er nok behandling endnu.

Udrensningssymptomer kan forekomme, det kan være gamle symptomer som kortvarrigt blusser op. Mærk efter og vær opmærksom på din krop, og nævn det gerne ved næste behandling. I tilfælde af alvorlige lidelser henvises der til læge eller anden specialist.
Typisk behandles der en gang ugenligt, men ved skader og andet der har relevans, kan der sagtens behandles flere gange om ugen.

Close
Go top Ring 24 42 44 02