Akupunktur i hjertet af København

Hvad er akupunktur/hvordan virker det
Akupunktur er behandlingsform som er en del af TCM (traditionel kinesisk medicin) det er blevet praktiseret de sidste 5000 år i Østen. Akupunkturen kom til Vesten i 1979 da det blevet anderkendt af WHO (verdenssundhedsorganisation) til en række specifikke lidelser. Akupunkturbehandlingen foregår ved, at der sættes tynde sterile nåle i meridianbanerne, som er kroppens energibaner. Nålene stimulerer til at opnå balance i energibanen, indenfor akupunkturen anses alt ubalance som grund til sygdom, ubehag, smerter.

Nålebehandlingen er blot en det af akupunkturen, indenfor TCM tages det hele menneske i betragtning, det tillægges stor værdi at se på kosten, evt livsstilsændringer er af væsenlig betydning. Der focuseres og så på massage, urter, copping, tunge diagnose, der ses på psykiske aspekter. Dette for at opnå at energien flyder frit i de 14 meridianbaner, så kroppen kan være forsynet med liv. Der bestræbes på balancerer mellem det fysiske og psykiske, med en rask krop og ”mind” tilfølge. Yin og Yang er termer som anvendes, det betyder det kvindelige/mandlige, nat/dag kulde/varme mm. Alt dette skal gerne balancerer, da det er grundlaget for akupunkturbehandlingen af sygdom/ubalance.

WHO (verdensorganisationen) har listet en række sygdomme hvor akupunktur anbefales; smertebehandling, muskel og knoglesygdomme, luftvejslidelser, neurologiske lidelser, styrker immunforsvaret, regulerer forskellige fysiologiske funktioner.
Kilde: WHO

Hvad kan akupunkturen hjælpe dig med?
Akupunktur kan rette op på ubalancer i kroppen, som ofte ligger til grund for sygdom og ubehag. Akupunkturen bruges til akutte lidelser, og til at vedligeholde et godt helbred, mange kommer regelmæssigt enten hver 14 dag eller en gang om måneden for at vedligeholde kroppen. Det bruges særdelse til smerter og problemer i bevægeapperatet (muskler og led) evt pga sport, ligeledes til problemer med: fordøjelsen, hormoner, fertilitet, fødsler, bihuler, hovedpine, stress, sportsskader og meget mere, ring og hør om din udfordring.

Akupunktur bruges særdelse til livstilssygdomme og der ses meget på kosten. Se evt siden om hvilke lidelser der er relevante / hvad der behandles.

Hvor mange behandlinger skal du have før det virker?
Man skal påregne nogle gange for at opnå en ønsket holdbar virkning. Jeg plejer at sige, at efter ca 4 bahandlinger skal der være en mærkbar forandring, ofte har klienten allerede mærket det efter blot 1-2 behandlinger. Det er svært at sige præcis hvor mange der skal til, nogle skal have få, andre skal have en 10-12 behandlinger, alt efter problemet og ikke mindst hvor længe problemet har varet.

Akupunkturen bruges til akutte lidelser, og til at vedligeholde et godt helbred

Er det farligt at modtage akupunktur
Der er ikke rapporteret om nogle alvorlige bivirkninger i forbindelse med akupunktur. I en undersøgelse med 6.000 behandlinger var der 14 tilfælde med harmløse bivirkninger ud af hver 10.000, der var ingen alvorlige bivirkninger.

De nåle jeg anvender er 100% sterile, og destrueres via apoteket.

Close
Go top Ring 24 42 44 02